نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

حرف‌‎های عجیب ملی‌پوش دوومیدانی | همسرم دارد طلاق می‌گیرد

  • کد خبر: ۲۹۵۴۹۷
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
حرف‌‎های عجیب ملی‌پوش دوومیدانی | همسرم دارد طلاق می‌گیرد
ملی‌پوش دوومیدانی پس از اعلام خداحافظی اجباری از این رشته، اظهارات تکان‌دهنده‌ای داشت و نداشتن شغل و درآمد و بی‌توجهی مسئولان ورزشی را دلیل تصمیم خود اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسابقات دوی صحرانوردی قهرمانی آسیا از یکشنبه، ۲۹ مهر، به میزبانی هنگ‌کنگ برگزار می‌شود؛ اما فدراسیون دوومیدانی روز گذشته (شنبه، ۲۸ مهر) اعلام کرد که به دلیل صدور دیرهنگام ویزا از سوی کشور میزبان، تیم ملی ایران به این مسابقات اعزام نخواهد شد. در پی این ماجرا، جلیل ناصری، یکی از ملی‌پوشانی که قرار بود اعزام شود، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از دوومیدانی خداحافظی کرد.

ناصری در مورد تصمیم خود برای خداحافظی از دوومیدانی گفت: به‌خاطر بی‌توجهی مسئولان خداحافظی کردم. در منطقه محروم استان ایلام هستم. قرار بود ۲۹ مهر به قهرمانی آسیا بروم که ما را نفرستادند. قبل از آن هم نه اردویی گذاشتند و نه هزینه‌ای کردند. ۱۵ سال است که برای دوومیدانی زجر می‌کشم، الان شغل و درآمدی ندارم و مجبورم کارگری کنم. با چه امیدی ادامه بدهم؟ به چه دردم می‌خورد که دوومیدانی را پنج سال دیگر هم ادامه بدهم؟ از زندگی عقب می‌افتم.

او ادامه داد: کارگری کنم از ورزش و این بی‌توجهی بهتر است. من تازه ازدواج کرده‌ام اما به‌خاطر نداشتن شغل و درآمد، زندگی‌ام در حال پاشیدن است. نه می‌توانم هزینه ورزشم را دربیاورم و نه هدفی داشته باشم؛ پس بهتر است کنار بگذارم و دنبال زندگی‌ام بروم. هیچ امیدی برای ادامه‌دادن ندارم. کاش زودتر ورزش را کنار می‌گذاشتم.

ناصری در واکنش به اینکه فدراسیون اعلام کرده هنگ‌کنگ ویزا را دیر صادر کرده است، ‌بیان کرد: ما دو ماه پیش، ورودی آسیا را کسب کردیم؛ یعنی این دو ماه نتوانستند ویزا بگیرند؟ در این دو ماه یک اردو هم برای ما نگذاشتند. ‌حتی یک روز قبل از مسابقه هم زنگ نزدند بگویند اعزام نمی‌کنیم. هیچ کاری نکردند. انگار نه انگار ما عمر و جوانی‌مان را برای این ورزش می‌گذاریم.

ملی‌پوش دوومیدانی با بیان اینکه ۱۰ بار برای استخدام به جاهای مختلف رفتم، اما جواب رد دادند، ادامه داد: یعنی این همه مدال آسیایی ارزش نداشت که من را سر کار ببرند؟ وزارت ورزش، فدراسیون دوومیدانی، استانداری و فرمانداری رفتم و نامه هم بردم. تا الان پنج نماینده عوض شده و هر کدام که رفته‌ام جواب رد داده‌اند. فقط بلدند شعار بدهند و موقع مدال‌گرفتن عکس یادگاری بگیرند. من ۶ مدال آسیایی، ۱۲ مدال بین‌المللی و یک گونی مدال مختلف دارم اما شب‌ها نگهبانی می‌دهم و روزها جوشکاری می‌کنم.

او ادامه داد: هر سال جزو تیم ملی بودم و سالی دو بار ورودی آسیایی گرفتم. همیشه هم با هزینه خودم بوده اما هیچ وقت رسیدگی نشده است. تنها در صورتی به دوومیدانی برمی‌گردم که یک شغل با درآمد خوب داشته باشم و برای بازی‌های آسیایی از دو سال قبل حمایتم کنند.

ناصری در پاسخ به این سؤال که احسان حدادی چه کاری برای شما انجام داده است، بیان کرد: فعلاً که کاری نکرده است. لیگ را هم به‌زور برگزار کرد. حتی نتوانست یک اسپانسر هم برای این مسابقات پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->